Despre noi

Asteco - Clinica Medicala Cluj Napoca - Centru Medical Integrat Cluj


De ce si cum am devenit un Centru Medical Integrat…

Centrul Medical Asteco a fost fondat pentru ingrijirea specializata a bolilor metabolice si hormonale, abordate printr-un concept importat din medicina occidentala, cu medici specializati in Franta: consultatia integrata (in comisie de medici). Prima echipa de medici care a desfasurat in Romania acest tip de consultatie, in clinica Asteco, a fost constituita in jurul doctorilor George Pop (endocrinolog) si Adrian Copcea (nutritionist si diabetolog).
 

> > > vezi lista medicilor Centrului Medical  Asteco Cluj-Napoca  > > >


La mai mult de 1 an de la deschidere, consultatiile medicale integrate Cluj (consultatiile în echipa de medici specialisti Cluj) au devenit  si au ramas un serviciu medical modern marca Asteco, (înca) neegalat de o initiativa similara în România. Mai mult, la cererea a numerosi pacienti încântati de abordarea multidisciplinara, clinica medicala Asteco a lansat consultatiile integrate pentru copii, sub marca ‘Copil Sanatos’, cu o echipa noua de specialisti: pediatru, psiholog si kinetoterapeut.

Conceptul "Asteco Lifestyle", o idee de pionierat nu doar pentru medicina clujeana ci si pentru medicina romaneasca, a ramas doar nucleui unei clinici unice in peisajul clujean prin colectivul de medici si specialisti: Centrul Medical Asteco.
 
De la tulburari de greutate, sindrom de ovare polichistice, afectiuni cauzate de stres, diabet zaharat, tulburari hormonale, boli metabolice, pâna la simptome pluriorganice sau evaluari amanuntite ale starii de sanatate, cazuistica pentru care au fost solicitate consultatiile integrate a necesitat colaborarea strânsa între specialistii clinicii medicale Cluj, si, desigur, legaturi directe cu echipa de terapeuti, închizând astfel ciclul diagnostic – tratament, prin participarea psihologilor si a echipei de kinetoterapeuti si specialisti în masaj, remodelare corporala si terapii complementare. De aceea, centrul medical Cluj cuprinde, alaturi de cabinetele medicale, un centru de tratamente, cu sala de kinetoterapie Cluj si cabinet masaj Cluj, electrostimulare si terapii corporale. Pentru persoanele interesate de starea fizica si psihica, de lupta cu kilogramele, sedentarismul si stresul, de convietuirea cu probleme medicale ce necesita ajutor specializat, centrul medical Asteco este, cu adevarat, un centru ‘all-inclusive’, în care serviciile medicale si programele fizice se îmbina armonios si personalizat.

Si, ca notiunea de ‘integrare’ sa fie cu adevarat o marca Asteco, am sarbatorit, în august 2011, 1 an de existenta printr-un proiect unic la care au participat toti specialistii centrului: o tabara de copii cu profilul ‘miscare si alimentatie sanatoasa’: tabara Copil Sanatos. În dorinta de a oferi copiilor modele si obiceiuri potrivite, tabara a cuprins activitati creative, miscare organizata, meniuri gustoase si sanatoase alcatuite de medicul nutritionist, si, desigur, multa voie buna, sub grija si cu implicarea plina de profesionalism a specialistilor nostri.
 
In 2012 serviciile medicale Asteco au continuat sa se extinda, centrul cuprinzand, la 2 ani de la deschidere, ramurile diabetologie (in contract cu Casa de Asigurari), endocrinologie, medicina interna, ecografie, cardiologie, reumatologie, pediatrie, psihologie, alaturi de facilitatile de kinetoterapie si remodelare corporala. A doua editie a taberei 'Copil Sanatos' s-a desfasurat in 2012 in Muntii Apuseni, la Smida, cu un inimos colectiv de specialisti si un minunat colectiv de copii de 7-12 ani.

Povestea continua, si ne propunem sa ducem mai departe spiritul medicinei occidentale in Cluj-Napoca: eficienta terapeutica, colaborare interdisciplinara, atentie acordata problemelor pacientilor si actului medical, si, desigur, co relatie medic-pacient fireasca, bazata pe profesionalism si comunicare.

Pe mai departe ramânem o echipa, echipa ta de medici.
 
Bun venit!

Centru Medical Cluj Napoca - Kinetoterapie Cluj - Cabinet Masaj Cluj - Remodelare Corporala - Cabinet Nutritie Cluj - Pediatrie Cluj Napoca - Cabinet Psihologie Cluj


Asteco