Despre noi » Avantajele Asteco

Avantajele Asteco

Serviciu medical marca Asteco: mai multi medici te consulta simultan!


CONSULTUL MEDICAL INTEGRAT. Desi numeroase clinici pun la dispozitie servicii medicale în diferite ramuri medicale, un singur centru privat din România, cilnica Asteco, a venit cu ideea consultului integrat si a reusit sa implementeze consultatia în comisie, care aduce, dincolo de deosebita calitate a actului medical intercorelat, avantajul economiei de timp, al tarifului mic comparativ cu tarifele individuale ale serviciilor incluse, si, desigur, beneficiul gamei largi de situatii medicale rezolvate prin consultul integrat, de la evaluarea globala a starii de sanatate pâna la afectiuni metabolice frecvente si afectiuni medicale rare, ce necesita expertiza unor medici de înalta calificare si colaborare interdisciplinara.

Nutritie cu sprijinul echipei de specialisti

 
SERVICII COMPLEXE DE NUTRITIE PENTRU ADULTI SI COPII. Punctul forte al serviciilor individuale oferite de clinica sunt consultatiile de nutritie si elaborarea planurilor medical-nutritionale individualizate. În centrul Asteco nutritia se practica la nivel înalt, atât la copii (în echipa pediatru-psiholog-kinetoterapeut), cât si la adulti, atât individual, cât si prin diagnostic integrat în comisie, urmat de consultatie individuala. Anvergura profesionala a specialistului nutritionist al centrului, Dr. Adrian Copcea, cunoscut atât în lumea medicala cât si în mass-media, la nivel national, este unul din motivele unei adresabilitati mari, bazate pe rezultatele de exceptie în programele de control al greutatii.
 

Abonamentele Asteco


ABONAMENTELE MIXTE. Unicitatea centrului Asteco consta în existenta corelata a serviciilor furnizate de medici si a programelor de kinetoterapie si terapii complementare. Acest beneficiu al centrului „2 în 1” a fost pe deplin fructificat în programele de control al greutatii, atât la adulti cât si la copii.
 
ASTECO FEMININ. Într-o maniera unica în România, interventiile destinate îngrijirii corporale se desfasoara sub supraveghere medicala, orice persoana ce opteaza pentru sala de gimnastica, cabinetul de electroterapie-masaj sau salonul de tratamente corporale putând solicita investigatiile medicale necesare evaluarii indicatiilor sau contraindicatiilor diferitelor interventii (de exemplu excluderea, prin ecografie, a suspiciunii de litiaza biliara, contraindicatie a terapiei prin vibromasaj).

Tabara de copii Asteco: Copil Sanatos

 
COPIL SANATOS. Serviciile medicale pentru copii s-au dezvoltat spectaculos, fiind în prezent reunite sub umbrela „Copil sanatos”, un nume care cuprinde o gama extinsa de servicii dedicate copiilor: diagnostic pediatric si consultatii la domiciliu, programe de nutritie, abonamente de înot, consiliere psihologica, kinetoterapie specifica, consiliere parental,a si alte servicii specializate. Pentru luna august 2011, centrul Asteco a organizat o tabara unica, intitulata ‚Copil Sanatos’, axata pe dezvoltarea armonioasa fizica si psihica a copiilor începând cu vârsta de 7 ani, al carei program a fost coordonat de specialistii centrului (inclusiv prin prezenta, în tabara, a antrenorului acreditat de înot, pediatrului, psihologilor si prin alcatuirea meniurilor de tabara de catre medicul nutritionist).

 

Medicina dupa standarde occidentale: profesional si prin relatia medic-pacient


ALEGEREA MEDICILOR. Politica principala a centrului este calitatea relatiei medic-pacient. Medicii centrului, în a caror selectie un criteriu important a fost specializarea în strainatate, au adus cu ei, din medicina occidentala (în principal scoala franceza) experienta a ceea ce trebuie sa însemne, dincolo de actul medical, comunicarea cu pacientul, începând cu explicatiile clare, ce nu se ascund în spatele termenilor medicali, continuând cu disponibilitatea telefonica¸ prin e-mail, si, în mod special, cu redactarea de site-uri Internet dedicate informarii populatiei (www.nutritionistcluj.ro siteul medicului nutritionist-diabetolog, www.pediatrucluj.ro, siteul medicului pediatru, www.endocrinologiecluj.ro, siteul medicului endocrinolog). CV-urile impresionante ale medicilor sunt în aparenta divergenta cu apropierea fata de pacient, perceputa ca fiind „diferita” în Centrul Medical Asteco.

Suntem aici atunci cand aveti nevoie...

 
ORARUL. Întrucât majoritatea serviciilor sunt solicitate de persoane cu resurse limitate de timp, orarul clinicii s-a extins pâna la orarul actual, ce cuprinde orar de seara si de week-end: servicii medicale si abonamente pâna la ora 20.00, zilnic, precum si 2 dimineti de sâmbata, pâna la ora 12.00. 

Onorarii si pachete

 
POLITICA DE PRETURI. Prezumat initial drept centru „scump”, prin tipurile de servicii oferite, clinica Asteco ofera, în 2011 servicii medicale cu onorarii accesibile, si, mai ales, abonamente si pachete de servicii cu reduceri semnificative de cost pentru pacient.

Medical visits in English...consultations en Francais


CONSULTATII ÎN LIMBA FRANCEZA SI LIMBA ENGLEZA. Toate serviciile medicale, inclusiv consultatia în comisia medicala integrata, s-au efectuat, pâna în prezent, si în limba franceza sau limba engleza, dupa caz. Efecturarea consultatiei în limbi straine nu presupune costuri suplimentare pentru pacient.

 

...aproape de statia de autobuz, la parter, si cu locuri de parcare

 
LOCATIA. Situat în zona Centru-Andrei Muresanu-Gheorgheni (lânga „Ciuperca”), sediul clinicii este accesibil si prin mijloacele de transport în comun, aflându-se pe traseul liniilor 32 si 32B si în imediata apropiere a statiei de autobuze ce deservesc linia 32 (punct de plecare: Piata Mihai Viteazu), si 32 B (punct de plecare: Gara Centrala Cluj-Napoca). Localizarea centrului permite parcarea gratuita atât pe bulevardul Brancusi, pe ambele sensuri, cât si în curtea interioara a clinicii: 2 locuri de parcare, rezervate pentru pacienti. Avantajul locatiei poate fi valorificat atât pentru serviciile medicale cât si pentru pachetele mixte, în mod special prin accesul la punctul de recoltare pentru analizele de laborator, ce acopera o zona larga cu acces facil: zona centrala, zona Piata Cipariu, cartierul Gheorgheni, cartierul Andrei Muresanu si cartierul Buna Ziua (detalii pe pagina Contact/Acces).

...si in pas cu timpul


INTERNETUL. Medicii Centrului Medical Asteco vin si pe Internet cu informatii utile pacientilor, in domeniile specifice. Afla mai multe despre simptome, afectiuni, mijloace de diagnostic si tratament  pe paginile de internet ale specialistilor Asteco. Rasfoieste...www.nutritionistcluj.ro.

Asteco