Medicina Interna

Medicina Interna Cluj - Cabinet Medicina Interna Cluj Napoca - Medic Internist Cluj - Gastroenterologie Cluj - Centru Medical Cluj Napoca

Evaluarea specializata a starii de sanatate

In practica medicala, medicul internist Cluj este confruntat cu simptome si boli din toate ramurile medicinii, de la dermatologie la neurologie, de la cardiologie la infectioase, de la gastroenterologie la reumatologie. Este de la sine inteles ca aportul unui specialist de  boli interne in stabilirea unui diagnostic complet este esential. Orice afectiune de la nivelul aparatelor si sistemelor componente ale organismului uman ii influenteaza functionalitatea normala si adaptarea la mediul de viata. Se produce un dezechilibru care, necorectat, perpetueaza o stare de rau ce conduce la degradarea ireversibila a structurii si functiilor organelor afectate si a organismului in ansamblu.

Cunoasterea bolilor de care sufera membrii din linia ascendenta a familiei tale si recunoasterea unor simptome si a unor modificari ale reactivitatii la mediul intern si/sau ambiental se pot traduce in preventia starilor morbide si in tratamentul precoce al unor tulburari care influenteaza permanent starea de sanatate.

Diagnosticul de Interne Cluj - un element cheie in tratamentul personalizat al bolilor metabolice Cluj

Stiai ca, de cele mai multe ori, sedentarismul si alimentatia necorespunzatoare lasa urme adanci asupra organismului tau? Gastritele, bolile hepatice, afectiunile coloanei etc. sunt doar cateva dintre elementele cheie din cadrul diagnosticarii si tratamentului integrat al bolilor metabolice.
Spre exemplu, o dieta restrictiva care nu tine cont de o eventuala gastrita instalata ca urmare a nerespectarii pe termen lung a orelor de masa si a calitatii alimentatiei, iti va provoca suferinte si te va impiedica sa ajungi la greutatea dorita. De asemenea, eventualele tratamente endocrine sau de orice alta specialitate pe care ti le recomanda medicii specialisti, risca sa interfereze unul cu celalalt si, bineinteles, cu dieta ta.

Medic Internist Cluj - medic cheie in consultul medical integrat Asteco

La Centrul Medical Asteco din Cluj, din echipa medicala interdisciplinara care iti ofera diagnosticul si tratamentul integrat al bolilor metabolice Cluj face parte si medicul internist Cluj Napoca. Acesta, alaturi de medicul diabetolog-nutritionist, medicul endocrinolog si consilierul psihologic, intercoreleaza concluziile examenului obiectiv, ale ecografiilor, examenului ECG si analizelor de laborator necesare si ajusteaza eventualele tratamente pentru un echilibru optim de functionare a tuturor organelor.       

Specialisti Medicina Interna Cluj:
  • Dr. Elena Busuioceanu, medic specialist: consultatii individuale, consultatii medicale integrate, ecografie Cluj
  • Dr. Laura Poanta, medic primar medicina interna, competenta ecocardiografie
  • Dr. Flaviu Rusu, medic primar medicina interna, specialist gastroenterologie, competenta ecografie abdominala;
  • Dr. Diana Ciorba, medic specialist: consultatii medicale integrate.
 

Cabinet Medicina Interna Cluj Napoca - Medic Internist Cluj - Medicina Interna Cluj - Cabinet de Medicina Interna Cluj - Boli Metabolice Cluj - Gastroenterologie Cluj Napoca


Asteco