Remodelare Corporala

Remodelare Corporala Cluj Napoca - Electrostimulare Cluj - Cabinet Masaj Cluj - Reflexoterapie Cluj Napoca - Programe de Slabire Cluj

Remodelarea Corporala - cea mai eficienta metoda de accelerare a procesului de slabire

Orice incercare de schimbare a stilului de viata este un proces dificil, pe parcursul caruia, fiecare dintre noi avem nevoie de rezultate satisfacatoare la momentul potrivit, pentru a ne mentine tonusul si motivarea. Uneori, dieta si efortul fizic isi fac simtite efectele intr-un timp mai indelungat, iar tendinta de slabire nu corespunde in totalitate zonelor in care avem cele mai multe si inestetice kilograme in plus.

De aceea, un program personalizat de remodelare corporala Cluj, care poate cuprinde sedinte de electrostimulare in termocuverta, impachetari cu substante anticelulitice, masaj anticelulitic, te poate ajuta sa accelerezi procesul de slabire cu pana la 50%, fata de rezultatele obtinute prin efortul tau de dieta si sport.


Castigi incredere pierzand centimetri

Practicate doar ele, procedurile de remodelare corporala Cluj nu fac altceva decat sa elimine apa in exces si sa dea senzatia unei pierderi de centimetri care este strict temporara. De aceea, masuratorile inainte si dupa sedintele de remodelare corporala Cluj nu reflecta realitatea. In schimb, cu un program de alimentatie corecta si cu intensificarea efortului fizic prin gimnastica, mers pe jos, inot, dans s.a.m.d., electrostimularea, masajul si impachetarile pot ajuta metabolismul sa accelereze arderile si sa orienteze pierderea kilogramelor in plus preponderent din zonele pe care dorim sa le sculptam.

De asemenea, atunci cand metabolismul a fost supus unor dereglari repetate prin variatii bruste de greutate, diete excesive urmate de perioade de alimentatie compulsiva sau prin modificari dramatice in programul de efort fizic, de la sedentarism complet la multe ore petrecute la sala si viceversa, organismul va avea nevoie de un timp mai indelungat pana cand va reusi sa regleze functia metabolica si sa elimine kilogramele in plus in mod sanatos.

Haine cu cel putin o masura mai mici

In special in aceste situatii, inlocuirea tesutului adipos cu masa musculara, mai compacta si mai sanatoasa, precum si drenarea apei in exces si eliminarea depozitelor de celulita ne pot face sa scadem cel putin o masura la haine chiar si atunci cand acul cantarului arata progrese minore.

In timp, eforturile conjugate de dieta, program de gimnastica Cluj Napoca si remodelare corporala Cluj  vor ajuta la obtinerea celor mai bune si mai sustenabile rezultate, totul bazandu-se pe echilibrarea stilului de viata si adoptarea unor obiceiuri corecte in alimentatie si programul de miscare.

Oferta Centrului Medical Asteco de proceduri de remodelare corporala Cluj vine in intampinarea nevoii de sculptare a siluetei in timpul procesului de slabire Cluj si se asociaza procesului de diagnostic integrat si programelor personalizate de nutritie si gimnastica / kinetoterapie cu antrenor personal.
Pentru informatii si detalii va invitam sa ne contactati.

Remodelare Corporala Cluj Napoca - Programe de Slabit Cluj - Reflexoterapie Cluj Napoca - Electrostimulare Cluj - Cabinet Masaj Cluj - Program de Gimnastica Cluj Napoca


Asteco