Remodelare Corporala » Electrostimulare

Cabinet Electrostimulare Cluj – Electrostimulare Cluj-Napoca Centrul Asteco

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla de remodelare corporala prin care micro-curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).Ce efecte are electrostimularea?

 
Electrostimulare Cluj-Napoca la Centrul Medical Asteco: prin electrostimulare se obtin urmatoarele efecte: muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate, apar tonifierea musculara si arderea grasimilor, vizibile prin scaderea in centimetri. Electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangvina, precum si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei. Prin aceste efecte, se obtin efectele de remodelare corporala.

Ce simti la o sedinta de electrostimulare?


Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. Electrostimulare Cluj-Napoca, Centrul Asteco: sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Remodelare corporala Cluj-Napoca: dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim trei sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Cat dureaza tratamentul prin electrostimulare?

 
Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 2-3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete adecvate, in cadrul careia sunt deosebit de importanti sunt si cei doi litri de apa consumatati zilnic.
 

Ce zone pot fi remodelate prin electrostimulare?

 
Remodelare corporala Cluj-Napoca: procedura se poate aplica pentru remodelarea diferitelor zone: coapse, abdomen, fese, brate, gambe, si, inclusiv, pentru tonifiere sâni.
 

Ce specialisti efectueaza electrostimularea?

Electrostimularea este efectuata, în mod ideal, de kinetoterapeuti, în special în contextul contraindicatiilor pentru anumite tipuri de pacienti, pentru care electrostimularea nu este indicata. Înainte de a începe o terapie de electrostimulare, este indicata discutia cu un specialist, pentru a evalua oportunitatea sau limitele acestei interventii.

 
Tarife:

-sedinta individuala (45 min) cu sau fara termocuverta: 40 RON
-abonament cu 8 sedinte (45 min): 240 RON
-abonamente mixte: electrostimulare, masaj, kinetoterapie, programe de slabit cu antrenor personal: în rubrica TARIFE
-evaluare în vederea stabilirii procedurilor de remodelare: GRATUIT, prin programarea unei sedinte de evaluare
 
Programari si informatii:
Tel. 0364.26.00.34, 0751.631.688
ORAR electrostimulare: Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
office@astecomedical.ro
 
Specialist electrostimulare:
Alina Carean, kinetoterapeut.

Asteco