Analize de Laborator

Analize Medicale Cluj - Laborator Analize Medicale Cluj Napoca - Analize Medicale de Laborator Cluj - Analize de Laborator Cluj


>>> accesati catalogul complet al analizelor de laborator ce se pot recolta la Asteco. Actualiat decembrie 2014 >>>

Punct de recoltare Analize Medicale Cluj: zona Centru-Gheorgheni-Andrei Muresanu

Centrul Medical Asteco beneficiaza de prezenta, la parterul clinicii, a unui punct de recoltare pentru analize de laborator Cluj. Parteneriatul cu laboratoarele partenere se materializeaza prin simplificarea procedurii de acces la analizele medicale de catre pacient, care se adreseaza direct clinicii medicale Cluj, având ca singur document necesar un document medical care sa contina setul de analize medicale Cluj indicat de medicii din cadrul sau din afara clinicii.

Recoltari analize medicale de laborator Cluj au loc zilnic între orele 08.00 si 10.30.

Analize medicale Cluj la indicatia medicului

Analizele medicale Cluj realizate la indicatia medicilor cuprind toata gama de investigatii de laborator Cluj prezente în catalogul Asteco laborator. Acestora li se pot adauga alte determinari de laborator si medicale, pentru care Centrul Medical Asteco realizeaza demersul medical (documentatia) si directionarea catre un alt furnizor din România sau strainatate.

Analize medicale Cluj la cerere

Orice persoana care doreste o evaluare printr-un set de analize a starii de sanatate Cluj sau a unei afectiuni poate solicita un set de analize medicale Cluj. Pentru a veni în sprijinul pacientilor, Centrul Medical Asteco a pregatit, pe baza experientei medicilor specialisti din centru, seturi de bilanturi de laborator, mentionate în catalogul Asteco. Astfel de seturi de analize de laborator Cluj sunt: pachetul „set bilant anual”, pachetul „bilant metabolic”, pachetul „bilant endocrin global”.

Glicemii cu rezultat pe loc

Pe tot parcursul orarului de diabet (de luni pana miercuri, dimineata si dupa-amiaza), poti solicita o glicemie capilara, acea glicemie recoltata din deget, cu rezultat pe loc.

Tarif: 5 RON

Testele de toleranta la glucoza

Una din investigatiile specifice pentru evaluarea metabolismuliu glucidic poate fi testul de toleranta la glucoza (glicemia provocata). Acesta se realizeaza, clasic, prin determinarea a doua glicemii, la ora 08.00 si ora 10.00, dupa 75 grame de glucoza (adulti) sau o cantitate calculata in functie de greutate, pentru copii. Gravidele trebuie sa isi efectueze testul de toleranta la glucoza in saptamana 24-28, acest test fiind realizat cu 75 grame de glucoza, si determinarea a 3 valori: initial, la o ora si la 2 ore. Intrucat testul se interpreteaza diferit, si arata prezenta sau nu a diabetului de sarcina (diabet gestational) indicam intotdeauna un consult de diabetologie in cadrul caruia sa se interpreteze afcest test. Desigur, consultatia medicala Cluj va fi gratuita cu bilet de trimitere si dovada calitatii de asigurat, in cadrul cabinetului de diabet Cluj.

Hemoglobina glicozilata (media glicemiei pe 3 luni)

Media glicemiilor pe 3 luni este, in prezent, utilizata atat ca instrument de urmarire a diabetului, cat si ca instrument diagnostic. La ASTECO poti masura hemoglobina glicozilata, HbA1c, contra cost, in timpul programului de recoltari (de luni pana vineri intre 08.00 si 10.30). Aceasta analiza este deosebit de valoroasa, iar metoda de determinare deosebit de importanta pentru interpretare. De aceea este important ca analiza sa fie realizata la un laborator cu tehnologie moderna si experienta in aceasta determinare,  asa cum este partenerul nostru, Synlab. Afla mai multe despre hemoglobina glicozilata pe siteul medicului diabetolog Cluj al centrului.

ORAR RECOLTARI: 
ZILNIC: 08.00 - 11.00


Analize Medicale Cluj - Laborator Analize Medicale Cluj Napoca - Analize de Laborator Cluj - Analize Medicale de Laborator Cluj - Investigatii de Laborator Cluj


Asteco