Analize de Laborator

Analize Medicale Cluj - Laborator Analize Medicale Cluj Napoca - Analize Medicale de Laborator Cluj - Analize de Laborator Cluj

>>> CLICK PENTRU LISTA COMPLETA SI PRETURI ANALIZE DE LABORATOR. Actualizat Noiembrie 2015 >>>

Punct de recoltare analize medicale Cluj: zona Centru-Gheorgheni-Andrei Muresanu


Centrul Medical Asteco beneficiaza de prezenta, la parterul clinicii, a unui punct de recoltare pentru analize de laborator Cluj. Parteneriatul cu laboratoarele partenere se materializeaza prin simplificarea procedurii de acces la analizele medicale de catre pacient, care se adreseaza direct clinicii medicale Cluj, având ca singur document necesar un document medical care sa contina setul de analize medicale Cluj indicat de medicii din cadrul sau din afara clinicii.

Orar recoltari

Orar recoltari analize medicale Cluj - Centrul Medical Asteco:

LUNI - VINERI: 07.30 - 11.00
SAMBATA: 09.00-12.00

Analize de laborator disponibile

Prin punctul de recoltare Asteco sunt disponibile toate analizele din catalogul Synlab. Cele 1669 investigatii disponibile sunt prezentate, impreuna cu tarifele in catalogul complet


>>> click aici pentru a vizualiza catalogul complet de analize de laborator >>>


Analize cu rezultat pe loc

Doua analize sunt disponibile cu rezultat pe loc:
  • Glicemia capilara (din deget). Tarif: 5 lei

  • Hemoglobina glicozilata capilara (din deget). Tarif: 38 lei

Cele doua analize sunt recomandate pentru urmarirea diabetului. Pentru diagnostic recomandam efectuarea glicemiei venoase (a jeun).

Dozarea hemoglobinei glicozilate este utila pentru urmarirea diabetului, valoarea ei reflecta o evolutie buna a diabetului in ultimele 3 luni. In general un rezultat sub 7% este de dorit pentru majoritatea pacientilor, el asociindu-se cu un risc minim de complicatii ale diabetului zaharat.
 


Analize medicale Cluj la cerere

Orice persoana care doreste o evaluare printr-un set de analize a starii de sanatate Cluj sau a unei afectiuni poate solicita un set de analize medicale Cluj. Pentru a veni în sprijinul pacientilor, Centrul Medical Asteco a pregatit, pe baza experientei medicilor specialisti din centru, seturi de bilanturi de laborator, mentionate în catalogul Asteco. Astfel de seturi de analize de laborator Cluj sunt: pachetul „set bilant anual”, pachetul „bilant metabolic”, pachetul „bilant endocrin global”.

Glicemii cu rezultat pe loc

Pe tot parcursul orarului de diabet (de luni pana miercuri, dimineata si dupa-amiaza), poti solicita o glicemie capilara, acea glicemie recoltata din deget, cu rezultat pe loc.

Tarif: 5 RON

Testele de toleranta la glucoza

Una din investigatiile specifice pentru evaluarea metabolismuliu glucidic poate fi testul de toleranta la glucoza (glicemia provocata). Acesta se realizeaza, clasic, prin determinarea a doua glicemii, la ora 08.00 si ora 10.00, dupa 75 grame de glucoza (adulti) sau o cantitate calculata in functie de greutate, pentru copii. Gravidele trebuie sa isi efectueze testul de toleranta la glucoza in saptamana 24-28, acest test fiind realizat cu 75 grame de glucoza, si determinarea a 3 valori: initial, la o ora si la 2 ore. Intrucat testul se interpreteaza diferit, si arata prezenta sau nu a diabetului de sarcina (diabet gestational) indicam intotdeauna un consult de diabetologie in cadrul caruia sa se interpreteze afcest test. Desigur, consultatia medicala Cluj va fi gratuita cu bilet de trimitere si dovada calitatii de asigurat, in cadrul cabinetului de diabet Cluj.


Analize Medicale Cluj - Laborator Analize Medicale Cluj Napoca - Analize de Laborator Cluj - Analize Medicale de Laborator Cluj - Investigatii de Laborator Cluj


Asteco