Remodelare Corporala » Impachetari si tratamente anticelulitice locale

IMPACHETARI CORPORALE CU EFECT ANTICELULITIC

 
Remodelare corporala – împachetari Cluj-Napoca – tratamente anticelulitice

 
Impachetari Cluj-Napoca: impachetarile reprezinta o interventie terapeutica cu efect local, încadrându-se în terapiile de remodelare corporala. Aplicatiile transdermice, la cald (în termocuverta) sau la rece, apartin tratamentelor anticelulitice, de întretinere a pielii prin efectele trofice dermice si vasculare.
 
 

Împachetarile: substante active si beneficii:

 
 • Împachetari cu paprika (ardei iute). Extractul de ardei iute, în aplicatii transdermice, contribuie la detoxifiere, drenaj, stimularea circulatiei periferice, reducerea depozitelor adipoase. Indicatii: celulita* – în particular tipul fibros, depozite localizate de grasime. Capsaicina, utilizata în medicina ca antialgic (remediu local împotriva durerii, de ex. în artrite) si în tratamentul unor afectiuni neuromusculare si dermatologice (neuropatii, psoriasis), este o componenta importanta a ardeiului iute, cu efecte topice (locale) asupra neuronilor implicati în sensibilitatea termica si dureroasa, prin inhibarea mediatorului numit “substanta P”. Efectul principal, de combatere a durerii, este dublat de efecte locale dermovasculare cu aplicabilitate în tratamentul celulitei. Contraindicatiile împachetarilor cu paprika cuprind: sarcina, varice, epilepsie, spasmofilie, dermatite, afectiuni cardiovasculare grave, tromboflebite.
 • Impachetari cu ciocolata. Efectele benefice ale împachetarilor cu ciocolata sunt atribuite compozitiei complexe ale produsului aplicat: ciocolata 100%, ulei de cacao, ulei de migdale dulci, teobromina, siliciu. Efectele antioxidante, obtinute prin actiunea polifenolilor si a vitaminei E, sunt dublate de efectele de hidratare, regenerare dermica, tonifiere si revitalizare. Senzatia placuta la aplicatiile cu ciocolata se explica si prin generarea locala de endorfine.
 • Împachetari cu Guarana. Guaranina, ingredient principal al Guaranei, este un stimulent natural extras din semintele plantei braziliene Paulinia Cupana, ce contin, alaturi de guaranina (substanta cu efecte similare cafeinei si teinei), alti derivati xantinici: teobromina, teofilina. În compozitia produsului pentru împachetari pe baza de Guarana co-exista alge, barba ursului si uleiul esential din rozmarin. Efectele biologice ale guaranei cuprind efectele de drenaj, detoxifiere, antiadipoase, anticelulitice. Contraindicatii: fragilitate capilara, sarcina, epilepsie, cancere.
 • Împachetari cu namol din alge marine (Fango Marin). Fango este o combinatie de namol natural, alge iodate, camfor natural, mucopolizaharide, saruri organice de iod, castan de India si Centella Asiatica. Efectul principal este reducerea aspectului de “coaja de portocala”, împreuna cu cresterea elasticitatii pielii, reducerea vergeturilor. Contraindicatii: hipertiroidism, epilepsie, sarcina, tumori, boli respiratorii si cardiovasculare severe.
 
*din motive de comunicare, pe siteul Asteco se prefera termenul popular de “celulita” pentru afectiunea numita medical: “paniculopatie edematoasa-fibrosclerotica”.
 
Tarife tratamente individual:
 • Impachetari cu paprika (60 min): 40 Ron
 • Impachetari cu ciocolata (80 min): 50 Ron
 • Impachetari cu Guarana (80 min): 50 Ron
 • Impachetari cu Fango Marin (90 min): 60 Ron
Abonamente :
 • Abonament Paprika 10+: 10 sedinte împachetari cu paprika + 2 sedinte de electrostimulare. 400 RON
 • Abonament C/G: Cioco/Guarana: 10 sedinte împachetari cu ciocolata sau guarana + 2 sedinte electrostimulare + 1 sedinta masaj anticelulitic: 500 RON
 • Abonament Fango Marin: 10 sedinte împachetari cu Fango Marin + 3 sedinte de electrosimulare: 600 RON.
 
Programari si informatii:
Tel. 0364.26.00.34, 0751.631.688
ORAR impachetari, masaj anticelulitic, electrostimulare: Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
office@astecomedical.ro
 
Specialist :
Alina Carean, kinetoterapeut.

Asteco