Remodelare Corporala » Drenaj limfatic
PRESOTERAPIA SAU DRENAJUL LIMFATIC
 

Drenaj Limfatic Cluj - Cabinet Drenaj Limfatic Cluj-Napoca - Remodelare Cluj - Tratament celulita

 

“Printre terapiile de remodelare corporala, drenajul limfatic este numit moartea celulitei” Alina Carean, kinetoterapeut"

Ce este presoterapia ?

Presoterapia (terapia prin presiune - drenaj limfatic) este o metoda moderna medicala si estetica, eficienta, nedureroasa cu un mare efect terapeutic si in acelasi timp placut si relaxant. Presoterapia se bazeaza pe o actiune fizica, de compresie, pentru a trata insuficienta sistemului venos si limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa in tesuturi.

Mod de lucru

Presoterapia consta in presarea anumitor zone ale corpului (gambe, abdomen, brate) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comanda. Echipamentul se prezinta sub forma de cizme (pentru picioare), brau (pentru abdomen) si mansoane (pentru brate). Cizmele/mansoanele contin un numar variabil de camere de aer. Fiecare camera de aer se umfla si se desumfla separat, pornindu-se de la extremitati catre corp. Compresia si decompresia camerelor de aer sunt controlate de un microprocesor. Drenaj limfatic Cluj: compresie-decompresie programata electronic.


Ce efecte are presoterapia si cui se recomanda?

Efectul benefic al presoterapiei consta si in imbunatatirea oxigenarii tesuturilor periferice si la detoxifierea generala a organismului. Presoterapia se recomanda persoanelor care sufera de celulita, retentie hidrica, microcirculatie venoasa ingreunata, picioare obosite. De asemenea presoterapia este indicata persoanelor cu edeme limfatice, atit de natura congenitala cit si postchirurgicale sau posttraumatice.

In domeniul estetic, contra celulitei si a acumularilor adipoase, se recomanda ca presoterapia sa fie asociata cu alte terapii cum ar fi cavitatia, masajul anticelulitic sau electrostimularea pentru a se obtine rezultate mai bune.

Presoterapia actioneaza si asupra aparatului muscular prin inlaturarea senzatiei de febra musculara care apare dupa exercitii fizice intense sau in perioade de recuperare dupa interventii chirurgicale sau la recuperarea fizio-motorie la persoanele cu probleme ortopedice.

Cat dureaza un tratament de presoterapie?

Un tratament complet de presoterapie presupune un ciclu de 10-15 sedinte, efectuate cu regularitate, cu o frecventa de 2-3 sedinte pe saptamana. Dupa tratamentul complet se trece la faza de mentinere , 1, cel mult 2 sedinte pe saptamana.

Contraindicatii: infectii acute, tuberculoza, tumori maligne cunoscute sau suspectate, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, pacemaker, tromboza venoasa profunda, tromboflebita, dermatita, insuficienta renala, astm, hipertiroidie, vagotonie.
 
Tarife:
  • o sedinta (30 minute): 30 RON
  • Abonament cu 12 sedinte – 360 RON + 3 sedinte SUPLIMENTARE BONUS!
 
Specialist drenaj limfatic, kinetoterapie : Alina Carean

SERVICII CONEXE ASTECO:

Programari si informatii: 0364.26.00.34, 0751.631.688, office@astecomedical.roRemodelare Cluj-Napoca: drenaj limfatic - Cabinet drenaj limfatic Cluj - Tratament celulita - Clinica Asteco


Asteco