Remodelare Corporala » Masaj anticelulitic si terapeutic

Masajul imbunatateste tonusul dermic si ataca celulita

Celulita (paniculopatia fibrosclerotica) este o afectiune dermica cu cauze multiple, dar cu remedii terapeutice simple. Dintre acestea, masajul anticelulitic manual este metoda clasica, sigura si eficienta. Alaturi de masajul anticelulitic, impachetarile cu substante trofice cutanate, accelereaza aparitia rezultatelor.

Combinate cu sedintele de electrostimulare si impachetari in termocuverta, si alaturi de dieta personalizata si programul de miscare, procedurile de remodelare corporala - masaj anticelulitic Cluj, impachetari, pot consitui un program "all-inclusive" pentru aspectul fizic si tonusul psihic.


Relaxare, tonifiere, insanatosire - la cabinetul de masaj, impachetari, remodelare Asteco

Sedintele de masaj vor fi efectuate de kinetoterapeuti experimentati care iti vor identifica afectiunile legate de metabolism si le vor ameliora, permitandu-ti un efort fizic mai mare, datorat energizarii si tonifierii organismului. Toata oboseala si efectele stresului de peste zi vor disparea, in timp ce corpul reimprospatat va fi gata sa arda grasimile in exces, iar muschii se vor intari intr-un ritm alert.

La cabinetul de masaj al centrului medical Asteco, folosim numai uleiuri naturale de masaj cu substante active din plante, creme cu factori anticelulitici fara conservanti si hipoalergene.

Experimenteaza la Asteco sedintele de masaj anticelulitic sau de relaxare, electrostimularea si impachetarile, sau fa-ti un abonament mixt: la masaj si la sala de fitness cu antrenor personal, si afla de ce abordarea din mai multe unghiuri a problemelor de greutate si de aspect este cea mai eficienta forma de obtinere a unei forme fizice si psihice bune!

Detalii si programari: 0364.26.00.34, 0751.631.688

Specialisti remodelare corporala:
Kinetoterapeut Alina CareanAsteco